Sort kjøkken – stilig, men praktisk?​

Jeg ønsker meg et sort kjøkken. Det skal være grepsfritt. Ha slette fronter. Matt farge. Lys benkeplate. Det er bare så stilig, men… 
Det sies at alt vises på sorte kjøkkenfronter. Fingermerker, smuss – det er helt forferdelig… Det er ikke praktisk,  og med dyr og barn i hus og vi hadde konkludert – et svart kjøkken er ikke for oss. 

Men så dukket det opp noe fantastisk som heter fenix laminat! Et laminat som er motstandsdyktig mot smuss og fingermerker? Kan det stemme? Det koster noen kroner ekstra, men det må da være verdt det? Dette må vi se nærmere på. Hvis fenix holder hva den lover så kan drømmen om et svart kjøkken bli realisert. (Bildene er hentet fra google).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *