Planskisser

Vi var inne på mange ulike løsninger – to etasjer, utleiedel, bod, loftsstue, badstue… Ja, man kan drømme om mye, men for oss var det viktigere å kunne ha råd til kvalitet fremfor kvantitet, og endte til slutt på et tilbygg på en etasje på 10×6,4 meter. Det totale arealet blir nå 170 kvm, bestående av 4 soverom, to bad, to boder, stue og kjøkken, noe som er mer enn stort nok for oss. I tillegg har vi råd til å velge skikkelige kvalitetsgulv, listefritt og et ordentlig kjøkken.

3D - Eksteriør

3D - Interiør

Jeg har visualisert huset i 3D. Hvis ikke du får opp skissene nedenfor, kan du se de her: https://www.homestyler.com/floorplan/?lang=en_US&assetId=2162d0d0-cb1b-42f1-87b2-ce56c880fcd7

2D - planskisser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *