Om prosjektet

Vi er en familie på tre som i 2013 kjøpte et hus fra 1970-tallet. Huset har vært jevnlig vedlikeholdt og oppgradert av tidligere eiere, men nå er tiden inne og økonomien på plass til å utvide og tilpasse huset til vårt behov og stil. På denne nettsiden kan du følge vår prosess, se hvilke valg og prioriteringer vi har gjort, og hvordan vi har klart å realisere drømmen innenfor budsjett. 

Rammefaktorer

Budsjett - 2.500.000,-

Uavhengig av om budsjettet er stort eller lite, så krever et slikt prosjekt et budsjett. Vårt er på 2.500.000 kr. For denne prisen skal vi bygge et tilbygg på 64 kvm og pusse opp eksisterende del. 

Kvalitet

Vi er opptatt av å bygge noe som varer – både når det gjelder stil og materialer. Dessverre er det slik at høy kvalitet og eksklusive løsninger koster gjerne litt ekstra, og for å ha råd til det vi ønsker oss så prioriterer vi kvalitet fremfor kvantitet.  

Behovet

Vi har bodd i dette huset i snart 7 år og gjort oss en del erfaringer. Vi trenger blant annet bedre plass i entreen, en bedre kjøkken- og spisestueløsning, større vaskerom og minimum 1 soverom ekstra. 

Løsningen

Eksteriør

Huset 2013
2013
2021

Planløsning

Materialvalg

Kledning

U-profilert grå royal impregnert kledning fra Norsk Limtre

Vaskerom

Fibo trespo Grey Sand våtromspanel uten fuger.

Himling

Spilehimling i osp fra Løkkan tre i vingfang, entre, spisestue og kjøkken

Gulv

Kährs Dublin Oljet Eik 1 stav, 4-faset